Even voorstellen

Wij zijn een gespecialiseerde motorrijschool, opgericht door Rob Laan en zijn vrouw Sylvia.

Rob is gecertificeerd WRM-motorinstructeur met jarenlange ervaring. Hij heeft er zijn missie van gemaakt om zijn passie voor het motorrijden op leerling motorrijders over te brengen. Om ervoor te zorgen dat ook jíj met vertrouwen, veilig on vooral met veel plezier de weg op gaat.

Rob rijdt al sinds 1985 fanatiek motor en heeft in zijn vrije tijd al meer dan 50 landen doorkruist op de motor, waaronder grote delen van Zuid Amerika, Afrika en Azië.

Na zo’n 30 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies bij woningcorporaties heeft Rob er in 2013 voor gekozen om van zijn passie, het motorrijden, zijn werk te maken. Sindsdien geeft hij met veel plezier fulltime motorrijles, met eigen leerlingen en als freelance instructeur bij diverse rijscholen en haalt daarmee goede resultaten. Rob staat bekend als iemand die zijn vak goed verstaat, dingen goed kan uitleggen en veel geduld heeft.

Sylvia is ook niet met rust gelaten door het motorrijdersvirus. Zij heeft in 1998 haar motorrijbewijs gehaald en gebruikt haar motor sindsdien als vervoersmiddel voor woon/werkverkeer, plezierritjes en voor vakanties. Sylvia heeft een fulltime functie bij een hulpverleningsinstantie en doet daarnaast de administratie voor de motorrijschool.